›  ΒιβλίαΕλληνική γραμματεία & λογοτεχνίαΝεοελληνική λογοτεχνίαΝεοελληνική ποίηση  29 ολονυκτίες ενός δίσεκτου Φεβρουαρίου  
29 ολονυκτίες ενός δίσεκτου Φεβρουαρίου
29 ολονυκτίες ενός δίσεκτου Φεβρουαρίου
29 ολονυκτίες ενός δίσεκτου Φεβρουαρίου
Μαντζουράνη, Τζούτζη
Kωδικός bnet214358
Αγαπημένο
Διαθεσιμότητα : Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας σε μία έως τρεις εργάσιμες (με την προϋπόθεση διαθεσιμότητας στον εισαγωγέα/κατασκευαστή/εκδοτικό οίκο)
Τιμή καταστήματος 9,00€
Τιμή site (ισχύει και για παραλαβή από το κατάστημα μετά από online παραγγελία) μειωμένη κατά: 10%
Τιμή με Φ.Π.Α.8,10€
Το θέλω!
Περιγραφή
Συγκριτικά Χαρακτηριστικά
29 ολονυκτίες ενός δίσεκτου Φεβρουαρίου

"Οι 29 ολονυκτίες ενός δίσεκτου Φεβρουαρίου γράφτηκαν κατά την διάρκεια δύο δίσεκτων Φεβρουαρίων, αυτών του 2012 και του 2016. Κάθε μία από αυτές είχε σαν αποτέλεσμα ένα από τα 29 αυτά ποιήματα. Ετεροβαρή μεταξύ τους, δεν θέλησα να τα αλλάξω γιατί είναι κάθε ένα από αυτά μία κατάθεση ψυχής της συγκεκριμένης στιγμής". (Τζούτζη Μαντζουράνη) Αποσπάσματα από την ποιητική συλλογή: "Χαϊδεύω το μολύβι μου, μα εκείνο μ' αποφεύγει... Μόνοι μας θα κοιμηθούμε ο καθένας μας απόψε..." "Γράφω γιατί οι λέξεις είναι πιο δυνατές από τα λόγια. Γράφω γιατί χαράζω στο χαρτί ό,τι δεν μπορώ να χαράξω στην καρδιά μου. Γράφω γιατί η φωνή μου δεν μπορεί να σε φτάσει εκεί που είσαι. Γράφω γιατί τα έχουμε πει όλα πια" "Στο ποιητικό σύμπαν της Τζούτζης Μαντζουράνη τα πάντα κρύβονται μέσα στην ανεπαίσθητη λεπτομέρεια" (Ελένη Γκίκα δημοσιογράφος, συγγραφέας).