›  ΒιβλίαΕλληνική γραμματεία & λογοτεχνίαΝεοελληνική λογοτεχνίαΝεοελληνική ποίηση  Τα 24 γράμματα του αλφαβήτου (Ελληνοισπανική έκδοση)  
Τα 24 γράμματα του αλφαβήτου (Ελληνοισπανική έκδοση)
Τα 24 γράμματα του αλφαβήτου (Ελληνοισπανική έκδοση)
Τα 24 γράμματα του αλφαβήτου (Ελληνοισπανική έκδοση)
Μαντζουράνη, Τζούτζη
Δωρεάν αποστολή
Kωδικός bnet200456
Αγαπημένο
Διαθεσιμότητα : Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας σε μία έως τρεις εργάσιμες (με την προϋπόθεση διαθεσιμότητας στον εισαγωγέα/κατασκευαστή/εκδοτικό οίκο)
Τιμή καταστήματος 8,48€
Τιμή site (ισχύει και για παραλαβή από το κατάστημα μετά από online παραγγελία) μειωμένη κατά: 10%
Τιμή με Φ.Π.Α.7,63€
Το θέλω!
Περιγραφή
Συγκριτικά Χαρακτηριστικά
Τα 24 γράμματα του αλφαβήτου

Γεννήθηκα. Γέλασα, Γέρασα, Γύρισα. Γρήγορα που πέρασε ο καιρός! Γιατί; Θυμάμαι, σημαίνει έχω ζήσει έχω γελάσει έχω πονέσει έχω κλάψει. Θυμάμαι σημαίνει πως, ακόμα είμαι ζωντανή... "Στην πρώτη ποιητική της απόπειρα η Τζούτζη Μαντζουράνη καταπιάνεται με τον έρωτα. Με αφορμή τα 24 γράμματα του αλφαβήτου εμπνέεται και προσπαθεί να αποτυπώσει ερωτικές ανησυχίες και υπαρξιακές αναζητήσεις. Τα ποιήματα είναι γραμμένα σε ελεύθερη φόρμα, άλλοτε ολιγόστιχα κι άλλοτε μακροσκελή φλερτάροντας με τον πεζό λόγο. Η Τζούτζη Μαντζουράνη δεν φοβάται να εκτεθεί, να δοκιμάσει και τέλος να συγκρουστεί μετωπικά με ό,τι την φοβίζει. Με όπλο τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ, καταφέρνει να τα βγάλει πέρα με το ποιητικό της εγχείρημα αφήνοντας μια υπόσχεση για το μέλλον και αφήνοντας επιδεικτικά ανέγγιχτη αυτή την ποιητική θλίψη της μόδας". Άννα Νιαράκη